Ћирилица Latinica
30.10.2023.
Politika

Zaporožac mandat započeo razgovorima sa građanima

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

U današnjim razgovorima sa strankama, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica – Ivan Zaporožac, istakao je spremnost i dobru volju da pomogne onima kojima je pomoć, u ovom trenutku, neophodna, a sve u cilju kvalitetnijeg života na ovim prostorima. 

Kako je saopšteno iz Opštine, predsednik će stranke primati svakog utorka i četvrtka u svom kabinetu.

I predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju upoznali su se sa problemima građana u stambenim objektima u kojima žive, kao i problemima samog grada, što je zapravo i bio cilj, jer će prioritet saradnje biti rešavanje lokalnih pitanja.

Uglavnom su problemi vezani za podrume koji su puni vode, za nestabilnost i često kvarenje liftova, za smetlišta koja se stvaraju iza zgrada kao i za neosvetljenost i neasfaltirane puteve do njihovih kuća i zgrada. 

Problemi će se, po prioritetu, rešavati u narednom periodu.

Savet koji je građanima dat odnosi se na formiranje kućnih saveta sa predstavnikom, koji bi, u ime svih stanara podneo zahtev za rešavanje svojih problema. Očekuju se sastanci i u narednim danima. U rešavanju problema će učestvovati JKP „ Standard“, „Vodovod-Ibar“, Direkcija za stambeni i imovinski prostor i odeljenje Urbanizma opštine Kosovska Mitrovica, naveli su iz Privrmenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

 

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Najviše komentara
Izdvajamo