Ћирилица Latinica
06.12.2019.
Политика

Ђурић: Бескрајна мржња Шиптара према Вучићу јако опасна

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Ништа албанске политичке лидере не уједињује као мржња према председнику Србије Александру Вучићу "јер он непоколебљиво удара у саме темеље лажне косовске државности, која почива на шовинизму, фабрикацијама и измишљотинама", изјавио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.
„Лаж се не може насилно наметнути као истина, макар била изговорена и хиљаду пута, јер и ми ћемо као народ сложно свих хиљаду пута стати у одбрану истине, мада и међу нама појединци који се називају опозицијом ћуте, јер су им драже лажи приштинских шовиниста него Вучићева истина“, рекао је Ђурић и додао да „Тачи, Харадинај, Читаку и Пацоли са фалангистичким жаром настоје да оправдају пресуду Ивану Тодосијевићу, јер је читава њихова каријера изграђена на лажима“.

Директор Канцеларије за КиМ, наведено је у саопштењу, је истакао да је Иван Тодосијевић драконски кажњен зато што је изговорио нешто "што су потврдили и наши правосудни органи и међународни форензичари".

„Једина његова кривица је то што није погнуо главу и дозволио да српски народ буде оптуживан за ствари које није починио. Зато ће председник Вучић сваки пут стати у одбрану правде и људи који су спремни да се изложе непријатностима и ризицима да би одбранили своје право да говоре истину“, поручио је Ђурић.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо