Ћирилица Latinica
24.08.2019.
Политика

Срби са КиМ снажно уз Српску листу

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Српски народ у јужној покрајни јединственије него икада стоји уз Српску листу (СЛ) као свог политичког представника, а прелазак Мирослава Ристића, директора Српске либералне странке у ову странку поздрављен је од стране руководства СЛ.

Данас је из Српске листе поручено  да Срби на КиМ не смеју да дозволе поделе и поздравила одлуку Ристића.

 

"На предстојећим ванредним изборима и генерално на Косову и Метохији српски народ не сме да дозволи да непријатељи српског опстанка на тим просторима изазову било какве поделе међу нама. Свака подела би значила слабљење корпуса нашег народа и чинила би слабијим сваког од нас појединачно", истакла је Српска листа у саопштењу.

Српска листа наводи да поздравља одлуку Ристића да им се придружи, како би сви заједно, како истиче, "под кишобраном наше државе Србије и заступајући политику председника Александра Вучића, сачували наш народ и омогућили му бољи живот у будућности".

"На Косову и Метохији, браћо и сестре, нема места поделама, јер борба за наш народ није посао нити политика, већ обавеза према прецима и потомцима да сачувамо оно што је наше. У то име радујемо се одлуци сваког Србина и Српкињу да се прикључи Српској листи и дају лични допринос заједничком циљу", истиче се у саопштењу СЛ.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо