Ћирилица Latinica
31.12.2021.
Политика

Петковић: У 2022. још већа улагања за Косово и Метохију и опстанак Срба

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић обећао је да ће се у 2022. години још снажније борити за сваку породицу и сваки кућни праг и за свако радно место на КиМ.

"Иза нас је година великих изазова, али и историјског улагања државе Србије на челу са председником Александром Вучићем у наш останак и опстанак на Косову и Метохији", навео је Петковић на фејсбуку.

Он је подсетио да је изграђено 200 нових станова, обновљено више од 700 кућа, подижу се две нове болнице и два вртића, граде путеви, мостови, нова зграда Универзитета...

Додао је да је сваки наш човек добио помоћ државе од 100 и 200 евра, а само ове године отворено је 305 радних места у здравству, уз снажну подршку привредницима и пољопривредницима.

"Али, пред нама је још много посла. Зато вам мој тим и ја обећавамо да ћемо се следеће године још снажније борити за сваку породицу и сваки кућни праг, за свако радно место! Нека нам и 2022. буде година српске слоге и јединства и да се српски барјак поносно вијори на Косову и Метохији", поручио је Петковић.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо