Ћирилица Latinica
29.01.2024.
Politika

(VIDEO) Kurtijevi Srbi lažni, ali kokain koji šmrču na radnom mestu - originalan!!!

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Albanski portali objavili su večeras video snimak na kom se vidi kako samozvana (Kurtijeva) potpredsednica opštine Leposavić Dragana Miletić šmrče kokain u opštinskom VC-u, a onda i u opštinskoj kancelariji u društvu još jednog zaposlenog.

Dragana Miletić, poznata po nadimku Beba, kako pišu portali iz Prištine, zamenica je predsednika opštine Leposavić koji je je "izabran" nakon što su Srbi na severu pokrajine bojkotovali poslednje lokalne izbore.

Miletić fitkitvno figurira kao zamenica  Ljuljzima Hetemija, samoproglašenog gradonačelnika Leposavića.

Albanski mediji navode da nije funkcionisala u potpunosti u skladu sa zakonom.

U stvari, tvrde, bila je umešana u nezakonite aktivnosti i krivična dela kažnjiva po zakonima tzv. Kosova.

Portal "Gazeta Nacional" je iz različitih izvora nabavila je nekoliko video snimaka na kojima se vidi kako Miletić  konzumira narkotike.
Dok je jedan od snimaka napravljen u jednom od kupatila u opštini Leposavić, na drugom snimku, zamenica gradonačelnika Leposavića se vidi kako konzumira drogu u opštinskim kancelarijama, zajedno sa još jednim radnikom.

"Nacionale" je kontaktirao  Draganu Miletić da dobije njeno mišljenje o ovim video snimcima. Ona nije direktno govorila o sadržaju, ali je optužila Srpsku listu.

" Sve je laž. Sve to izmišljaju iz Srpske liste da bi ugrozili moje ime i položaj u opštini Leposavić, kao i radnike u opštini Leposavić - rekla je za "Nacional" samozvana zamenica predsednika opštine Leposavić.

"To nije istina. Od početka mog angažmana u ovoj Opštini vrte razne priče samo da me unište, a zapalili su mi auto. Neverovatno je koliki pritisak vrše na mene i moje ime. Ali boriću se do kraja. Ne plaše me - rekla je.

"Nacionale" ima i nekoliko video i audio snimaka na druge teme. Međutim, zbog očuvanja viših interesa, neće ih, kažu iz ovog medija, objavljivati.Ipak, ističu da su otvoreni za saradnju kako bi te materijale podelili sa bezbednosnim i pravosudnim institucijama.

U vezi sa snimcima, Nacionale je kontaktirao i "gradonačelnika" Leposavića Lulzima Hetemija. Međutim, nije odgovarao ni na pozive lista, ni na pisana pitanja.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Najviše komentara
Izdvajamo