Ћирилица Latinica
06.12.2019.
Politika

Đurić: Beskrajna mržnja Šiptara prema Vučiću jako opasna

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Ništa albanske političke lidere ne ujedinjuje kao mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "jer on nepokolebljivo udara u same temelje lažne kosovske državnosti, koja počiva na šovinizmu, fabrikacijama i izmišljotinama", izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
„Laž se ne može nasilno nametnuti kao istina, makar bila izgovorena i hiljadu puta, jer i mi ćemo kao narod složno svih hiljadu puta stati u odbranu istine, mada i među nama pojedinci koji se nazivaju opozicijom ćute, jer su im draže laži prištinskih šovinista nego Vučićeva istina“, rekao je Đurić i dodao da „Tači, Haradinaj, Čitaku i Pacoli sa falangističkim žarom nastoje da opravdaju presudu Ivanu Todosijeviću, jer je čitava njihova karijera izgrađena na lažima“.

Direktor Kancelarije za KiM, navedeno je u saopštenju, je istakao da je Ivan Todosijević drakonski kažnjen zato što je izgovorio nešto "što su potvrdili i naši pravosudni organi i međunarodni forenzičari".

„Jedina njegova krivica je to što nije pognuo glavu i dozvolio da srpski narod bude optuživan za stvari koje nije počinio. Zato će predsednik Vučić svaki put stati u odbranu pravde i ljudi koji su spremni da se izlože neprijatnostima i rizicima da bi odbranili svoje pravo da govore istinu“, poručio je Đurić.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Najviše komentara
Izdvajamo