Ћирилица Latinica
05.12.2019.
Hronika

Vučić: Zastrašujuća presuda Todosijeviću, kao i vest o smrti Silvane Arsović

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarisao je danas prilikom otvaranja početka radova na izgradnji brze saobraćajnice Ruma-Šabac, prvostepenu presudu od dve godine zatvora koju je Osnovni sud u Prištini izrekao funkcioneru Srpske liste, Ivanu Todosijeviću, nazvavši je zastrašujućom.

„Ivan Todosijević, jedan častan Srbin iz Zvečana osuđen je na dve godine zatvora nepravosnažnom presudom, prvostepenom presudom, zato što je ono što se zbivalo u Račku nazvao navodnim ili lažnim, fabrikovanim zločinom“, rekao je Vučić.

Najavio je da će na isti način postupiti i svi članovi Srpske liste.

„Svi članovi Srpske liste ponoviće isto, ja sada ponavljam – fabrikovan zločin u Račku gde je sve falsifikovao onaj belosvetski prevarant, lopuža i hohštapler i prevarant, Voker“.

Kako dalje navodi, to će „ponavljati svaki dan, da vidim hoće li sve da nas osude i hoće li probati da izbrišu istinu“.

O lažnoj vesti o smrti Arsović: Ko zna kakve su to manipulacije

Pored presude Todosijeviću, Vučić je danas kratko prokomentarisao i jučerašnji postupak kosovskih medija koji su objavili neproverenu vest o smrti Silvane Arsović.

Arsović, dugogodišnja sekretarica i prijatelj Olivera Ivanovića, je u ponedeljak veče, nakon vesti o podizanju optužnice protiv šestoro osumnjičenih za umešanost u ubistvo Ivanovića, među kojima se i ona našla, primljena u bolnicu. Međutim, juče je deo elektronskih medija u Prištini objavio da je preminula, što se ispostavilo kao lažna vest.

„Oni su sinoć u svojim medijima Silvanu Arsović proglasili mrtvom, ko zna kakve su to manipulacije i šta su sve pokušali da urade oko ubistva Olivera Ivanovića".

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Najviše komentara
Izdvajamo