Ћирилица Latinica
31.05.2019.
Društvo

Pavićević: Nad stanovništvom Goraždevca sprovode tihi genocid!

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Oficir za vezu Vlade Srbije u Prištini Dejan Pavićević posetio je danas Goraždevac, kako bi se upoznao sa probelmom odlaganja opasnog hemijskog otpada, zbog kojeg građani protestuju četiri dana. On je tom prilikom razgovarao sa lokalnim predstavnicima iz najvećeg srpskog sela u Metohiji, javlja Radio Goraždevac.

Pavićević  je u izjavi za taj medij rekao da je vrlo zaprepašćen onim što se događa jer ovde vidi "samo dve stvari koje su moguće".

„Ako je u pitanju tihi genocid usmeren prema srpskom narodu i njegovom iseljavanju ili ubijanju i uništavanju postoje metode kako ćemo reagovati. Ako je u pitanju korupcija, onda evo, imali smo svi pre nekoliko dana ono divljanje specijalnih jedinica po severu, zbog neke navodne korupcije i borbe protiv korupcije, pa evo, odavde pozivam; ljudi pošaljite te specijalne jedinice neka pohapse one koji su doneli jednu ovakvu odluku, koja se odnosi na lokaciju koja je dvadeset kilometara odavde a otrovi se skladište ovde“, izjavio je Pavićević.

On je podvukao da Srbija neće dozvoliti  da niko truje Srbe koji ovde žive, "ali ni građane Srbije albanske nacionalnosti koji su takođe ugroženi".

 

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Najviše komentara
Izdvajamo