Ћирилица Latinica
06.12.2019.
Хроника

Огласио се "Франкенштајн": Вокера заболело што га је Вучић испрозивао за Рачак

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Бивши амбасадор мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији, Вилијам Вокер, изјавио је да није изненађен изјавом председника Србије Александра Вучића да је измислио масакр у Рачку и додао да ово није први пут да званичници из Београда дају такве изјаве.

Како је казао овај албански лобиста и доказани фалсификатор, ово није први пут у последњих 20 година да га  званичници у Београду називају различитим именима и "измишљају" шта се догодило у Рачку.

"Постоји довољно доказа шта се догодило. Спровели смо једну истрагу, али и друге истраге које су такође извршене о овом масакру, имале су исти закључак, као што сам навео. Жао ми је што се господин Вучиц́ не слаже са овим и мисли другачије", нагласио је Вокер.

Такође, Вокер је поручио да је врло забринут због тога што, према његовим речима, починитељи масакра нису кажњени, преноси Коха.

„Масакр у Рачку извршиле су безбедносне снаге из Београда и било ко да је био одговоран за тај масакр, мора бити изведен пред лице правде. То се још није догодило и бојим се да Србија тврди да је овај масакр лажна превара. Међутим, мислим да свет зна боље", указао је злогласни Вокер.

Председник Србије Александар Вучић, говорећи о изрицању казне бившем министру администрације и локалне самоуправе Ивану Тодосијевићу, назвао је масакр у Рачку измишљотином и исценираним догађајем од стране Вокера.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо