Ћирилица Latinica
05.12.2019.
Хроника

Вучић: Застрашујућа пресуда Тодосијевићу, као и вест о смрти Силване Арсовић

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Председник Србије, Александар Вучић, коментарисао је данас приликом отварања почетка радова на изградњи брзе саобраћајнице Рума-Шабац, првостепену пресуду од две године затвора коју је Основни суд у Приштини изрекао функционеру Српске листе, Ивану Тодосијевићу, назвавши је застрашујућом.

„Иван Тодосијевић, један частан Србин из Звечана осуђен је на две године затвора неправоснажном пресудом, првостепеном пресудом, зато што је оно што се збивало у Рачку назвао наводним или лажним, фабрикованим злочином“, рекао је Вучић.

Најавио је да ће на исти начин поступити и сви чланови Српске листе.

„Сви чланови Српске листе поновиће исто, ја сада понављам – фабрикован злочин у Рачку где је све фалсификовао онај белосветски преварант, лопужа и хохштаплер и преварант, Вокер“.

Како даље наводи, то ће „понављати сваки дан, да видим хоће ли све да нас осуде и хоће ли пробати да избришу истину“.

О лажној вести о смрти Арсовић: Ко зна какве су то манипулације

Поред пресуде Тодосијевићу, Вучић је данас кратко прокоментарисао и јучерашњи поступак косовских медија који су објавили непроверену вест о смрти Силване Арсовић.

Арсовић, дугогодишња секретарица и пријатељ Оливера Ивановића, је у понедељак вече, након вести о подизању оптужнице против шесторо осумњичених за умешаност у убиство Ивановића, међу којима се и она нашла, примљена у болницу. Међутим, јуче је део електронских медија у Приштини објавио да је преминула, што се испоставило као лажна вест.

„Они су синоћ у својим медијима Силвану Арсовић прогласили мртвом, ко зна какве су то манипулације и шта су све покушали да ураде око убиства Оливера Ивановића".

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо