Ћирилица Latinica
16.05.2022.
Друштво

"Песма за аманет будућим генерацијама": Петковић о новом остварењу Милана Васића

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је да ће нова песма глумца Милана Васића “Полетео соко сиви” коју је посветио свом родном КиМ бити својеврсни запис који ће остати у аманет будућим генерацијама.
Петковић је на Фејсбуку навео да је много песама спевано о Косову, а да је данас имао ту част да чује најновију песму Милана Васића.

"Верујте, по ономе што сам видео, биће то песма која ће свакоме измамити и осмех и по неку сузу. Рад се полако приводи крају, а тада ће полетети соко сиви да носи глас о нашем Косову и Метохији. Соколе, нек ти је срећан лет", каже Петковић.

Према његовим речима, много љубави, посвећености и вере је уткано у ту песму о лепоти Косова и о "истинским вредностима на којима почива наше Косово и Метохија – породици, огњишту, части, нашим светињама".

"Претходних недеља Милан је снимао најлепше кадрове Косова и Метохије за видео спот који ће пратити ову песму, од Шаре и Брезовице, преко Великог Ропотова, манастира Високи Дечани и данас ми је показао део тог материјала", навео је Петковић.

Петковић је рекао да је песма Милана Васића својеврсни запис који ће остати у аманет будућим генерацијама и да зато та песма на свом путу има пуну подршку Канцеларије за Косово и Метохију.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо