Ћирилица Latinica
31.05.2019.
Друштво

Павићевић: Над становништвом Гораждевца спроводе тихи геноцид!

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Официр за везу Владе Србије у Приштини Дејан Павићевић посетио је данас Гораждевац, како би се упознао са пробелмом одлагања опасног хемијског отпада, због којег грађани протестују четири дана. Он је том приликом разговарао са локалним представницима из највећег српског села у Метохији, јавља Радио Гораждевац.

Павићевић  је у изјави за тај медиј рекао да је врло запрепашћен оним што се догађа јер овде види "само две ствари које су могуће".

„Ако је у питању тихи геноцид усмерен према српском народу и његовом исељавању или убијању и уништавању постоје методе како ћемо реаговати. Ако је у питању корупција, онда ево, имали смо сви пре неколико дана оно дивљање специјалних јединица по северу, због неке наводне корупције и борбе против корупције, па ево, одавде позивам; људи пошаљите те специјалне јединице нека похапсе оне који су донели једну овакву одлуку, која се односи на локацију која је двадесет километара одавде а отрови се складиште овде“, изјавио је Павићевић.

Он је подвукао да Србија неће дозволити  да нико трује Србе који овде живе, "али ни грађане Србије албанске националности који су такође угрожени".

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо