Ћирилица Latinica
06.06.2022.
Друштво

Деца са Космета на бесплатном летовању у Сутомору и Бечићима

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Око педесеторо деце из енклаве Штрпце са Косова и Метохије већ неколико дана борави у Сутомору и Бечићима у оквиру пројекта "Косово је срце нашег срца" који реализује Хуманитарна организација "Српска солидарност" из Београда.

Домаћини косметским малишанима су Православно братство "Ступови", "Витезови Св.Јована Владимира", те Црквена општина Будва, храм Св.Томе у Бечићима, Православно братство "Ђурђевац" из Бечића и Канцеларија за Косово и Метохија Владе Републике Србије.

"Деца су наишла на изузетно гостопримство. Од смештаја, преко хране до излета, крстарења и разних садржаја - све је на најавишем могућем нивоу, и заиста смо бескрајно захвални нашим домаћинима" - каже за "Космет инфо" Бранко Антић из "Српске солидарности".

По његовим речима, ово је прва група деце из јужне српске покрајине која ће боравити на Црногорском приморју у оквиру пројекта "Косово је срце нашег срца", а средства за ову акцију обезбедили су људи добре воље који су били у стању да финансијски помогну, као и друштвено одговорне компаније.

Наредних дана овдје би требало да стигне и друга група малишана са Космета који до сада нису били на мору, а да би се то десило потребна је поново помоћ компанија и појединаца који су у стању да изађу у сусрет организацији "Српска солидарност".

ЕВО КАКО УПЛАТИТИ СРЕДСТВА

Сви заинтересовани могу уплатити финансијска средства на жиро рачун бр 340-11013053-
38 , за уплате из дијаспоре путем пеј пала srpskasolidarnost@gmail.com или уплатом на
девизни рачун – инстрункције :
Currency tag (EUR,$,RUB…)

ЗА УПЛАТЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ:
SWIFT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338 НВУ Православно братство
NAME: Srpska solidarnost „ Витезови СВ.Јована Владимира“ Бар
ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12 65-8828-84
Акција траје до 1 јуна 2022 год
НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО
за све додатне информације Бранко Антић +381606616191

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо