Ћирилица Latinica
07.06.2019.
Политика
Друштво

Демократски фронт: Монтенегрини играју са тзв. Косовом, не Црногорци

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Фудбалски меч репрезентације Монтенегра која братски дочекује лажну државу Косово* само је наставак бруталне издаје традиционалне Црне Горе и предака од стране актуелног режима, оцијенио је Петар Драшковић, шеф Информативне службе Нове српске демократије( НСД) и функционер Демократског фронта.

„Пошто Ђукановићевој екипи није стран ни топли пријем УЧК терориста Тачија и Харадинаја, ова утакмица дође као природан след. Власт је пљунула на цијелу историју Црне Горе која постојање и државност темељи на Косовском миту и борби против башибозука и балиста“, казао је Драшковић за портал "Космет инфо".

Како је потцртао, најближи упоредни опис оваквог чина ДПС-а био би као да сте на ручак позвали вашег прогонитеља с кућног прага, силоватеља ваше сестре или рушитеља гробова ваших најближих.

"Док се тако пријатељски дочекују фудбалери терористичких структура, за селекцију Србије важе обрнута правила, а Србима се не дозвољава да дођу на стадион. Подржаваоци великоалбанског националног пројекта могли би само да пожеле такве слуге“ - истакао је Драшковић.

Драшковић истиче да славља са ОВК заставама у Тузима, хајка против обнове храма Српске православне цркве у Гусињу, насртање на Митрополита Амфилохија у Свачу нису проблем за обје стране јер се то тиче њихове заједничке борбе против свега што је православно и српско.

„Зато не треба да чуди потпуно логично питање албанских новинара за селектора Монтенегра да ли ће Фатос Бећирај бити капитен. Према томе, трн у оку и једнима и другима је наш народ који се није одрекао петровићевске Црне Горе и Косова и Метохије“, рекао је Драшковић.

Он је нагласио да је покушајима затирања те Црне Горе, власт  довела земљу на ивицу сукоба.

"Њену историју су исписали и витезови са Кошара и Паштрика, а то најбоље илуструје ТВ изјава једног младог војника са карауле Горожуп: “Има воље доста, само бих да поручим овом нашем издајнику, предсједнику Ђукановићу, да ми Црногорци никад нијесмо били издајице, нити ћемо да будемо, да смо увијек били заједно” - поручио је Драшковић.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Највише коментара
Издвајамо